Om kokken (mig)

Jeg hedder Christoffer Volf

Født i 1978 (det er lettere end at skulle ændre alderen hver gang man har fødselsdag).

Mad har bare altid været en del af mit liv. Så længe jeg kan huske har jeg hjulpet min mormor, farmor og mor med at lave mad og med at bage. Tror jeg var en 10-12 år da jeg første gang lavede en 3 retters middag på egen hånd for min bror og mine forældre – opskrifterne var fra Anders Ands kogebog og husker tydeligt det var rejecocktail, hawaii bøf og jordbær is.

Jeg har været atlet på højt plan siden jeg var 5 år. Først med ishockey og nu med MMA (kampsport). Det betyder jeg træner 6 dage om ugen og derfor skal der en del brændstof til. Jeg har derfor altid haft fokus på hvad jeg spiser og med tiden er den fokus blevet til en madpassion. Det er ikke kun vigtigt at få det rigtige i kroppen. Det skal også smage godt og se godt ud.

Det meste af tiden betyder det at jeg lever ret sundt, så nogle gange skal der holdes fri og jeg kom på et tidspunkt på begrebet “Retox” som er mit modtræk til “Detox”. Når jeg har kørt mig selv hårdt i en lang periode skal der fyldes “gift” i kroppen igen 😉 … Så de korte “Retox-kurer” kommer også med på bloggen 🙂

Min e-mail this du had burg for at skrive: lofoloco@christoffervolf.com

12 responses to “Om kokken (mig)

  1. Hey Christoffer
    Fed blog… specielt fordi jeg selv elsker mad og elsker at lave det. Madlavningen er en del af mit liv, passion og perfekt måde for mig, at afstresse efter en stresset dag.
    Jeg står og skal rejse til Australien nu her i en periode på 6 måneder, hvor træning og madlavning står øverst på listen. Har overvejet at lave en kogebog, men en blog kunne også være en god måde at starte det hele med og efterfølgende lave selve kogebogen.
    Jeg har nu gemt din side blandt favoritter og vil løbende følge med i din “madkunst”. Det vil jo helt sikkert være nogle idéer som jeg selv kunne bruge og måske udvikle i min “madkunst”. 🙂

    Ros til denne side… glæder mig til dine opdateringer.

    Med venlig hilsen
    Dennis (CSA)

    • Christoffer Volf

      Hej Dennis

      Mange tak for rosen 🙂

      Kan klart anbefale at skrive blog, det er en rigtig god måde at finde ud af hvad for noget mad man egentlig laver og hvordan man gør det. Det åbner også en verden af inspiration når man pludselig finder ud af alle de andre der skriver mad blog og holder en til ilden med nogle af de ting man har ville lave i årvis, men bare ikke lige har fået taget sig sammen til.

      Rigtig god tur til Australien og glæder mig til at kunne give dig masser af input via min blog.

      /Christoffer

  2. Super blog!

    Jeg har tilføjet dog vores blogfeed på http://Gastromand.dk (venstremenuen nederst).

    Keep it up!

  3. Christoffer du mangler da vores RSS-feed i højresiden gør du ikke;)

  4. Haha, sådan!

    Bukker og takker:)

  5. Hej,

    Vi har lanserat den populära svenska sajten HittaRecept.se i Danmark som Findeopskrifter.dk.

    Vi såg att du har goda recept i din blogg (https://lofoloco.wordpress.com/) och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på “Madblogtoppen” på Findeopskrifter.dk.

    Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

    Här kan du se hur många som är med i den svenska Matbloggstoppen på HittaRecept.se – http://www.hittarecept.se/matbloggstoppen

    Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Madblogtoppen!

    Vänlig hälsning,

    Vi på Findeopskrifter.dk och HittaRecept.se

  6. Hej Christoffer.
    Har du en mail man kan kontakte dig på?
    Mvh. Nadia

  7. Hej Christoffer,

    Har lige opdaget din blog og ville lige give dig en hilsen og sige, at det ser meget inspirerende ud, jeg vil helt sikkert følge med fremover.

    Venligst
    Cecilia/copenhagencakes
    http://www.copenhagencakes.wordpress.com

    • Christoffer - Lofoloco

      Hej Cecilia

      Det er jeg rigtig glad for at høre.

      Har sat dig på min blogliste så jeg også kan aflure nogle tricks fra dig 🙂

Skriv en kommentar